Popelka a Anděl páně vládnou Vánocům

13.12.2010 12:42

Žádné překvapení, nejvánočnější pohádkou jsou Tři oříšky pro Popelku. Máte pravdu, tahle pohádka ke sváteční atmosféře asi patří. Všichni jste sice nehlasovali pro tu jednu jedinou s Libuší Šafránkovou v titulní roli, přesto je to v současnosti asi nejznámější verze.

Je ale vidět, že také moderní příběhy patří k Vánocům. Hned druhou, pro kterou jste nejčastěji hlasovali, byl film režiséra Jiřího Stracha Anděl Páně z roku 2005.

Pomyslné třetí místo patří pohádce S čerty nejsou žerty, více hlasů získaly také klasické filmové pohádky Pyšná princezna a Sůl nad zlato. Kupodivu pro Mrazíka hlasoval jen jeden z vás.

A kdo se může těšit na volnou vstupenku do kina Palace Cinemas? Vyhrály ji Kamila Bakotová, Olga Noruláková, Kateřina Sobotíková, Simona Mikšová a Petra M. Všechny výherce prosíme, napište nám na zfekar@kanzelsberger.cz, kam Vám ji máme odeslat (mail odešlete z adresy prokazující Vaši identitu). V případě zájmu si také můžete (po dohodě předem) vstupenku vyzvednout zítra odpoledne v infocentru pražského Domu knihy Kanzelsberger.