Kassandra pro ženy k svátku

08.03.2011 17:41

Všem paním a dívkám srdečně přejeme ke dnešnímu dni žen všechno nejlepší. Určitě vás čekají pěkné dárky nebo milá posezení s těmi, kdo vás mají rádi.

Devět z vás navíc může dostat dárek i od nás. Napište nám, jak jste strávila svůj svátek, případně, co si o něm myslíte nebo zda dáváte přednost květnovému Svátku matek. Devět nejzajímavějších příspěvků odměníme: k dispozici máme tři trojice knížek z edice Kassandra nakladatelství Metafora: vyhrát můžete první příběh sexy hochů z Montany Dědictví nebo druhý příběh Osud od autorky R. C. Ryanové, případně knížku Diamantový sníh od Susan Wiggsové.

Na soutěžení máte spoustu času, výherkyně vyhlásíme až v pátek, tak si dneska krásně užívejte.

Diskusní téma: Kassandra pro ženy k svátku

MDŽ

Bohumila Hanáková | 10.03.2011

Ve středu jsem oslavila MDŽ - zatím nemám příliš zkušeností s tímto svátkem - a to mne zanedlouho čekají narozeniny, po kterých už bude můj věk tajemství.
Ačkoli k MDŽ se zřejmě gratuluje až od jistého věku, myslím si, že tento svátek je méně diskriminační, protože ne každá žena musí být matkou. Svátek matek je opravdu jen pro "vyvolené".
Letos jsem dostala k MDŽ krásný dárek - splňuje úplně všechny předpoklady dárku. Levný, krásný, nápaditý a z lásky.

Dostala jsem od mého milovaného muže lízátko, na kterém byly růžičky. Udělalo mi obrovskou radost...

A teď už mi chybí jen Diamantový sníh :-)

MDŽ

stanka | 10.03.2011

Aj v našej rodine oslavujeme sviatok MDŽ, síce len kvietkom alebo malou drobnosťou,ale aj mňa ako každú inú ženu poteší ak je to darované od srdca.Ja som dostala ružu a čokoládu a aj dcéra, síce má len tri roky tvárila sa veľmi dôležito :) Je to jeden z tých socialistických karafiátových sviatkov,ale nikdy nie je na škodu, ak muž poteší svoju partnerku.

MDŽ

Irena | 10.03.2011

Svátek MDŽ nijak neslavíme,syn ve škole vyrobil práníčko s textem ,,Mám tě rád mami,, a to mi úplně stačí.Jako děti jsme připravovaly pro maminky ze vsi besídku s pásmem básniček a písniček,vždy si odnesly všechny maminky alespoň přáníčko.A jsem ráda,že se to někde drží stále,alespoň u nás ano...

MDŽ

Blanka Katrnošková | 09.03.2011

MDŽ slavím moc ráda, protože to je jediná příležitost, kdy mi přítel nosí z recese 3 červené karafiáty a také je to příjemné tím, že jde pak přítel vždycky s kamarády do hospody a mám tak od něj na chvíli klid :-D

MDŽ

Andrea Dřízhalová | 09.03.2011

Obecně ráda slavím svátky, to znamená, že ráda slavím i svátek žen a ráda od partnera dostávám kytičku. Příští rok už ale budu moci slavit i svátek matek, k čemuž mi pomůže drobeček, který by se měl narodit v říjnu :-)

radšej máj

lucia šenkýřová | 09.03.2011

Takže ja dávam prednosť májovému sviatku matiek. I keď je pravda, že ma manžel prekvapil tulipánom aj včera, čo som bola prekvapená. A ako som oslávila včerajší sviatok? VYšla som si s kamarátkami na babskú jazdu a manžel zostal doma strážiť nášho syna.

MDŽ

anina.novotna@ | 09.03.2011

Já dávám přednost květnovému svátku matek, ale to neznamená, že bych se kytičce na MDŽ nějak bránila.
Dostala jsem ji i letos a doufám, že ne naposledy.
Dělat si ještě starosti, kdo, kdy, kde a s kým MDŽ slavil, mi přijde celkem malicherné.
Jen slavme, děvčata, slavme.
Každá kytka, se kterou si na nás naši muži vzpomenou, je přece příjemné překvapení. Vždyť která z nás dostává květinu každý den, či alespoň týden? Tak proč se o jednu z mála zbytečně připravit nějakým odmítáním svátku jako takového?

MDŽ:-))

Lad. Novotná | 09.03.2011

Netvrdím, že je to právě můj nejoblíbenější svátek, ani nejsem zrovna "svátkový" typ, ale svým způsobem ho slavím. Jsem ráda, když dostanu kytičku, a nemusí to být ani narciska:-)) MDŽ je ideální příležitost, jak nenápadně připomenout, že květiny mám opravdu ráda.A takové ty řeči, že MDŽ je svátek spojený se socialismem, tak to opravdu nechápu. MDŽ vzniklo jako výročí stávky newyorských švadlen ve Spojených státech, které v roce 1908 bojovaly za práva žen. Myslím si, že v té době se nikomu ještě o opileckých socialistických večírcích nezdálo.Tak proč zrovna tenhle svátek zavrhovat?
Stejně bychom mohli zavrhnout první máj (a to by mě zajímalo, kdo by brojil proti jednomu volnému dnu, kdy nemusí do práce:-)), což je podle mě tradiční místní svátek lásky. I když ti později narození už možná podlehli iluzi, že jím je i v České republice Valentýn.
:-(

MDŽ

Jana Čúzyová | 09.03.2011

Tento sviatok patrí nam - ženám. Je fajn, keď si na nás spomenú "naši" chlapi, ja mám doma troch, takže som bola bozkávana od rana. Ráno od môjho malého školáka, cez deň od druhej ratolesti, s ktorou som doma celý deň a večer ma prekvapil môj manžel. Keď píšem prekvapil, myslím to do slova a pismena, pretože za 10 rokov, čo sme spolu, si nespomenul nikdy. A predstavte si, prišiel domov skoro, v ruke kytičku a obrovskú čokoládu. Nezmohla som sa na slovo, keď povedal, že dnes varia oni. (Bolo nieco užastné sledovať 2,5 ročného neposedu, ako sa snaží obalovať kuracie prsia) Paráda, celé poobede som oddychovala, vecera bola na stole a ešte po sebe aj upratali. Večer manžel nahnal deti do postele a zbytok si necham pre seba :)

MDŽ

Dana Kulhavá | 09.03.2011

Tento svátek nijak neslavím, nezáleží mi sice na tom, kdo tento svátek vymyslel, ale nijak mne to nikdy nebralo:) Mám raději třeba svátek matek :) Navíc mne včera postihla ,,střevní" chřipka, takže jsem měla jiné starosti :(
Teda musím přiznat,že tatínek mi popřál, mamince nesl květiny, což dodržuje každý rok.
Jinak si myslím, že jeden ke druhému bychom se měli chovat hezky po celý rok a ne jen proto, že má někdo svátek :)

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek