Ježíšek: přijde i k vám?

13.12.2010 15:51

Jenom polovina dětí věří na Ježíška. Aspoň takový je současný stav hlasování v anketě na naší stránce na facebooku. To samozřejmě neznamená, že Ježíšek neexistuje – tedy přesněji, že na něj děti nevěří. Hlasujících je totiž zatím příliš málo. Ale chcete-li, přidejte také svůj hlas.

Jak je to u Vás? Věří děti na Ježíška, nebo k vám snad dárky nosí Děda Mráz, Santa Claus, nebo prostě táta s mámou?

Pro čtyři z vás máme symbolické ježíškovské dárky: leporela Ježíšek a Barborka nebo Ježíšek a jablíčkové hvězdičky, a také Loutkové divadlo s Ježíškem či Schránku vánočních přání. (Ty poslední dva dárky jsou ale velké a křehké a tak je výherci necháme k převzetí na zvolené pražské prodejně.)

Napište nám, kdo u vás nosí dárky pod stromeček, třeba jeden z dárků vyhrajete! Soutěž trvá do poledne 14. prosince.

Diskusní téma: Ježíšek: přijde i k vám?

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

AlbertBraps | 05.06.2018

The prostate is central to the section of a male's reproductive system. It secretes fluids that help the transportation and activation of sperm. The prostate related is located just before the rectum, below the bladder and surrounding the urethra. When there is prostate problem, it will always be very uncomfortable and inconvenient to the patient as his urinary system is directly affected.

The common prostate health conditions are prostate infection, enlarged prostate and cancer of the prostate.



Prostate infection, often known as prostatitis, is among the most common prostate-related overuse injury in men younger than 55 years of age. Infections from the prostate are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis is the least common coming from all types of prostate infection. It is due to bacteria found in the large intestines or urinary tract. Patients can experience fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by utilizing antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to alleviate the swelling.

Chronic bacterial prostatitis can be a condition connected with a particular defect in the gland and also the persistence presence of bacteria in the urinary tract. It can be due to trauma to the urinary tract or by infections from the rest in the body. A patient may feel testicular pain, small of the back pains and urination problems. Although it is uncommon, it could be treated by removal with the prostate defect accompanied by the use antibiotics and NSAIDs to take care of the inflammation.

Non-bacterial prostatitis accounts for approximately 90% of all prostatitis cases; however, researchers have not to ascertain the cause of these conditions. Some researchers believe chronic non-bacterial prostatitis occur because of unknown infectious agents while other think that intensive exercise and heavy lifting may cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an effective meals are important. These are some in the actions to keep your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is important for general health and it will also keep your urinary track clean.

2. Some studies suggest that a few ejaculations weekly will assist to prevent cancer of the prostate.

3. Eat pork in moderation. It has been shown that consuming more than four meals of beef weekly will heighten the likelihood of prostate diseases and cancer.

4. Maintain a proper diet with cereals, vegetable and fruits to make certain sufficient intake of nutrients required for prostate health.

The most crucial measure to look at to ensure a healthy prostate is usually to go for regular prostate health screening. If you are forty years of age and above, you should opt for prostate examination at least once per year.

Soutěž je ukončena

Zdeněk Fekar | Knihy Kanzelsberger | 14.12.2010

Děkujeme za účast!

Ježíšek

Irena Kašická | 14.12.2010

K nám chodí každý rok Ježíšek,už se na něj moc těšíme a doufám,že i letos přinese každému aspoň maličkost :-)

Kdo přijde?

Daniela D. | 13.12.2010

U nás chodí každý rok Ježíšek a už se na něj moc těšíme.

Ježíšek

Hanka Burcevová | 13.12.2010

U nás stále chodí Ježíšek, i když už jsme dospěli a já sama mám téměř 2letého syna. Santa k nám nesmí! Už letos jsem synovi (a trochu i sobě :-) zakoupila knížku Ježíšek od pí Skálové.

Ježíšek

Gabriela Kostašová | 13.12.2010

U našich dětí je to jasné - dceři jsou dva roky a syn je novorozeně (asi tak v Ježíškově věku), nezbývá jin tedy nic jiného, než na Ježíška věřit a nám doufat, že jim to hodně dlouho vydrží. České Vánoce totiž, se vším, co k nim patří, jsou takové vydýchnutě namodralé, voňavé, klidné a krásné a ježíškovské. Už od dětství nemám ráda předvánoční shon, nervozitu a honbu za množstvím dárků pod stromečkem, protože táta se mnou chodil na Barborku na barborky, na Štědrý den zdobil stromeček, koukali jsmena pohádky, maminka vařila, smála se s náma a voněla cukrovím... Prostě pohoda. A vydrželo nám to až do doby, kdy jsem se vdala a definitivně odstěhovala. Ted se s manželem snažíme takové vzpomínky "vyrábět"našim dětem a já jsem přesvědčená, že čekání na ježíškovský zvoneček nad talířem s rybí polévkou je jejich neodmyslitelnou součástí. A úplně na okraj - já vlastně na toho Ježíška nikdy úplně věřit nepřestala:)

pravdivě

Dana Truksová | 13.12.2010

Vánoční dárky u nás dávají rodiče. Santa Klaus je obtloustlý vyžírka, Děda Mráz je komunistikcý nesmysl a dárky nenosí Ježíšek (ten spinká v jesličkách), protože je to ve skutečnosti Pán Ježíš. Nechceme dcerce lhát a vidět pak jednou v jejích očích zklamání, až se ve školce nebo ve škole dozví pravdu.

Ježíšek

MONIKA JOSEFÍKOVÁ | 13.12.2010

U nás chodí samozřejmě Ježíšek,ikdyž dcera ví,že dárky kupujeme my, má totiž 15 let.A letos se těším na ty krásné zářivé očička u syna ,když si bude rozbalovat dárečky.Bude mít dva roky,malé děti jsou nejvdeěčnější .

Ježíšek i Santa

Lucka Peřinová | 13.12.2010

Máme teprve 4měsíční Barborku, takže vše je teprve teorie. Ráda bych udržela jenom (a co nejdéle) Ježíška, ale obávám se, že v dnešní době červenobílých Santovských čepic na každém rohu to není možné. I já sama jsem letos neodolala a koupila Barunce skřítkovský obleček Santova pomocníka, protože je prostě roztomilý :o) Navíc si myslím, že většina dětí si i Ježíška představuje se vzhledem Santy, právě díky masové reklamě v TV i v obchodech. Takže už z tohoto důvodu bych Santu nezavrhovala a budu (asi) tvrdit, že Santa je zahraniční Ježíšek :o)

Ježíšek

Monika Polášková | 13.12.2010

K nám chodí jedině Ježíšek..Santa má k nám zákaz:-))Ježíšek mě nosil dárky,když jsem bylá malá a ted je nosí mé dcerce,která se na něj moc těší a maluje mu obrázky:-))

Záznamy: 1 - 10 ze 17
1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek