Jak se stát magnetem na peníze?

21.12.2010 16:03

Každý z nás se nejspíš občas drží za hlavu nad prázdnou peněženkou a říká si, jak by bylo skvělé, kdyby měl o něco víc peněz. Přejeme si být bohatí. Marie-Claire Carlyleová, autorka knížky Jak se stát magnetem na peníze, se diví, proč bohatí nejsme. V knížce nejdříve zjistíme, proč je někdo opravdovým magnetem na peníze, zatímco jiný má kapsu neustále prázdnou. A hned potom si formou jednoduchých, avšak účinných cvičení osvojíme správný postoj k penězům, zbavíme se škodlivých myšlenek a naučíme se naslouchat svým skutečným přáním.

Magnet na peníze koupíte v knihkupectvích Kanzelsberger. V češtině ji vydalo nakladatelství Metafora. Pět z vás ale knížku může vyhrát, pokud správně odpoví na otázku: Co je to feng šuej?

Ptáte se, jak feng šuej souvisí s knížkou? Naprosto jednoznačně – autorka je profesionálním koučem právě v oboru feng šuej.

Odpovědi očekáváme do dnešní půlnoci, pište je rovnou do diskuse pod článkem.

Diskusní téma: Jak se stát magnetem na peníze?

Feng Šuej

Bohumila Hanáková | 21.12.2010

Feng Šuej je doslova „vítr a voda” . Jedná se o tradiční čínské učení, které se zabývá vztahem člověka a jeho životního prostoru v čase. Pokouší se nastolit harmonii v prostoru a umožnit nerušené plynutí energie.

soutěž

modrovous | 21.12.2010

Umění Feng (vítr)Šuej (voda)nám umožňuje poznat a ovlivnit vzájemné prolínání těchto energií a nasměrovat je ve prospěch člověka tím, že náš život uvede do souladu s nimi. Feng shui schopnost přilákat k nám do budovy štěstí, úspěch a bohatství, zharmonizovat mezilidské vztahy a podpořit romantické city.

soutěž

Laco En | 21.12.2010

Feng Shui je tradičním čínským uměním a vědou o životě v harmonii s okolním prostředím. Využívá se v případech, kdy chceme zlepšit či podpořit svou životní situaci v oblasti zdraví, prosperity, vztahů či jen obecné spokojenosti.

Soutěž

Hloupej Honza | 21.12.2010

Feng-šuej je dědictví a tradice čínského národa, které zkvalitňuje život a zvyšuje štěstí.

SOUTĚŽ

Kočka Kočková | 21.12.2010

feng shuej je velmi staré učení o harmonii lidského života, o vytvoření šťastného domova i pracoviště; učení, které může naši západní kulturu značně obohatit a pomůže nám mnohé ze složitých oblastí života pochopit.

Soutěž

Tereza Kačenová | 21.12.2010

Feng Shui je tradičním čínským uměním a vědou o životě v harmonii s okolním prostředím. Využívá se v případech, kdy chceme zlepšit či podpořit svou životní situaci v oblasti zdraví, prosperity, vztahů či jen obecné spokojenosti.

soutěž

Iveta Kuzmaničová | 21.12.2010

Feng šuej je velmi staré učení o harmonii lidského života .O tom jak docílit harmonie člověka s přírodou a s prostorem v kterém žije.

feng shui

Kamila Bakotová | 21.12.2010

Feng shui je doslova "vítr a voda":-) Jinak také tradiční čínské umění o harmonii. Učí, jak docílit harmonie člověka s přírodou a prostorem, ve kterém žije.

soutěž

Rosabela Buenová | 21.12.2010

Feng-šuej je tradiční čínské učení, které se zabývá vztahem člověka a jeho životního prostoru v čase. Pokouší se nastolit harmonii v prostoru a umožnit nerušené plynutí energie čchi.

soutěž

Zuzka Horňáková | 21.12.2010

Feng-Šuej je učení o harmonii. Jak docílit harmonie člověka s přírodou, s prostorem v kterém žije – byt, dům, kancelář a zahrada. Vzniklo před tisíci lety v Číně.

Záznamy: 1 - 10 ze 13
1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek